Üstad Sayılar



ÜSTAD SAYILAR / MASTER NUMBERS

11 . 22 . 33

Numerolojide iki basamaklı sayılar çoğunlukla kendi aralarında toplanıp tek basamağa indirilir. (Örneğin 15, 1+5= 6’ ya… 27, 2+7=9 a gibi) Lakin 11, 22 ve 33 Sayıları numerolojide özel bir yere sahiptir. Bu sayılar tek basamağa indirilmez; olan halleri ile kabul edilirler. Çünkü bunlar Üstad Sayılardır.  Bu şekilde isimlendirilmelerinin sebebi bu sayıların diğerlerinden çok daha yüksek potansiyel taşımalarındadır.

11, 22 ve 33 sayıları numeroloji haritalarında yer alan insanlar liderlik ve ilham vasıflarıyla donatılmışlardır.  Bir diğer taraftan da çelişkilerle ve zorluklarla doludurlar. Olağanüstü bir şeyi /projeyi başarabilmek arzusundadırlar. Bunun için büyük bir enerji  yayar ve çaba gösterirler.

11, 22 ve 33 sayıları, haritanın hangi bölümünde olursa olsun ( hayat yolu, kişilik, kader, ifade, içsel arzular) hayatta görevli olmaya dair yüksek bir enerji taşırlar. Ayrıca bireysel disiplin, saf enerji ve bilinçli olma hali onlar için çok önemlidir.  Genelde zorlu çocukluklar yaşarlar. Ama tüm potansiyellerini kullanmayı öğrendiklerinde sıradışı bir hayatları olur ve bunu çok güzel yönetirler.

Birden fazla Üstad sayıyı numeroloji haritalarında taşıyan kişiler normalden daha fazla zorluklarla karşılaşırlar. Bu onların daha üst seviyeler çıkmaları ve sıra dışı ve güçlü hayatlar yaşayabilmeleri için onlara içsel bir güç oluşturur.

Hayatın zorlukları ve büyük öğrenme fırsatları yan yana yaşar. Eğer bunu görmeyi seçersek zorluklardan büyümüş olarak çıkarız. Üstad sayıları taşıyan kişiler çok büyük büyük potansiyellerle doludurlar. Ama hayatın onlara verdiği bu zorlukları algılayış biçimleri çok önemlidir. Dersleri ödüllere açılan kapılar olarak görmeleri  ve “her zorlukla beraber mutlaka bir kolaylık vardır” ayetinin bilgisini hatırlayıp içselleştirmeleri onlar için çıkış ve şifa yoludur.

Bunlar Üstad Titreşimler olarak bilinirler ve  çevremizde olup bitenler hakkında farkındalık verirler. Bu enerjileri taşıyanlar eğer ruhsal farkındalık yolunu seçerlerse çok güçlü hayatlara ve sıradışı deneyimlere sahip olabilirler. Ama bu özgür irade ve seçim yasası ile doğru orantılıdır. Seçimleri bu yönde olmazsa hayattan aldıkları sert dersleri içselleştirip öğretiye dönüştürmekten ziyade depresif ve mutsuz olabilirler.

Bu sayıları doğum haritalarımızda taşımasak bile hayat sürecinde bazı dönemlerde Üstad Titreşimlerde geçeriz. Bu dönemler güçlü öğrenme ve deneyimler sunar bize. Ne zamanki biz bu titreşimlerin, bizim farkındalığımızı yükselten, anlayışımızı açan dönemler olduğunu anlarız, o zaman ruhsal olarak gelişiriz ve büyürüz. Bu vibrasyonlar hayatımızı ziyaret ettiğinde ne kadar özel ve biricik bireyler  olduğumuzu anlayabiliriz. Tabii ki kendimizi bu sürece açar ve bilincimizle algılamayı seçersek.

Şi’ra Mercan Özgür


By siramercan

Yorum bırakın